2013. január 11., péntek

bejelentkezeskeppen

hianyzott a napi iras. 

nem mondhatnam hogy esemenytelenul teltek a napok az utobbi idoben, megsem szuletett ide iromany. nagyjabol az ev fordulojan kezdett korvonalazodni bennem egy uj terv, aminek neki kene ugrani, izgalmas, az agyam egy jelentos szakaszat elfoglalo project. igazsag szerint a nagy otleteim azokon a ritka napokon szoktak kibukkani belolem amikor a ket kislanyom nincs velunk, hanem bekes latszat-szingli-uzemmodba kapcsolunk - legalabbis arra a par napra amig a nagyszulok tehermentesitenek. mindenki jol jar jar: ok kapnak egy kis zsizsegest es szint, mi meg megkapjunk az unalmas csendes, szurke napjainkat. 
szoval ez azert azt is jelenti hogy a rovidtavu kis otleteimet mar-mar kello rutinnal tudom menedzselni, de a hosszabbtavu, nagyobb odafigyelest es idot igenyloket meg nem nagyon. tudom hogy ez nem marad igy, hiszen osztol mindket kiscsaj ovis lesz es a hirtelen ram szakadt szabadsagot maximalisan ki tudom majd hasznalni, addig is igyekszem elokesziteni a terepet. az anyasag egyik kedvezo hozadeka hogy megtanultam beosztani az idom  (vagy legalabbis megprobalom) es haszontalan uresjaratokra nem futja. orulet belegondolni hogy evekkel ezelott orakat toltottem el mondjuk kepeket es kepkereteket nezegetve egy poszterboltban (oke azert ez a munkam resze volt), a ruhaprobalgatasokrol ne is beszeljunk, de meg a tevezes is eleg sok idot elvett...  
na szoval valami keszulodik, lassan, komotosan. miert is? hat peldaul a heten kezdetben fogfajassal kuzdottem, most meg gyomorrontassal es mellesleg kaparo torokkal. de milyen jo is az hogy most mar azt lehet jatszani a lanyokkal hogy amikor felkomasan csak fekudni tudok ok lehetnek doktornenik, sot zso magatol vizet hoz nekem.. konnyu igy nem???





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése