2012. június 7., csütörtök

kapcsolodasok

elofordul hogy mindenki jot akar, megis rosszul sulnek el a dolgok.
aprosagok, de megis bosszanto utkozesi feluletek keletkeznek. semmi komolyra nem kell gondolni, csak egyszeru, hetkoznapi tortenesekre, egy megszokasaihoz ragaszkodo szulo es egy joszandeku, de bennunket es eletunket nem tul jol ismero rokon, egy kellemetlen helyzet es faraszto kovetkezmenyek.
viszont ha mar ugyis allandoan az a trendi hogy minden negativ tortenes mogott valami pozitiv dolgot keresunk, hat itt most megtalaltam: meghatottan es buszken nyugtaztam hogy a ket pici lanyom kozott egeszen koran es erosen kialakult valami olyan kapcsolat ami csak az ovek es ra fognak jonni hogy ezt soha nem is lehet elvenni toluk. erosek lesznek egyutt.
szeretnem azt gondolni hogy ez a szuken vett kis (mag)csaladunkra is igaz, mint ahogy igaz volt a gyerekek nelkuli eletunkre is, amikor meg csak "mi" voltunk. szeretnem azt hinni hogy vannak meg kotelekek, sot szoros es nelkulozhetetlen kapcsolodasok is.
ugy latszik ma kicsit szentimentalis napom van.
ha meg raadasul idealista is lennek azt akkor is csak halkan sugnam hogy abban is hiszek hogy megbonthatatlan kotelekek is vannak. hat hol elek en?? bizonyara egy elmegyogyintezetben. vagy itt, tavol a valo vilagtol:
hm, lehet tippelni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése