2012. október 18., csütörtök

ferfiakrol, stilusrol


keressuk a teveben az estimeset, leptetjuk a csatornakat, az egyiken a regi dallas megy, bobby magyaraz valamit nagyon. a negyeves lanyom odaszol hogy nezd anya a bacsi nyakorvben van. rameredek es elkezdek rohogni. hat sok viz lefolyt a dunan a dallas ota es manapsag nem divat a nyakkendo ugy tunik, sot... azert neha elkelne, vagy mondjuk ugy hogy tudna az jol is kinezni, de nincs ra szukseg, igazabol sehol es semmikor, igy haztartasunkban egy darabot sem talalunk. szoval vicces eset. 
a trend es tendencia boven lehetove teszi, sot elvarja hogy a lazan egymasradobalt ruhak lehetoleg markasak es dragak legyenek, de mar ujkorukban ugy neznek ki mintha mar 10-szer kimostuk volna oket... a tornacipo mindenhova bejarast nyert es ha nagyon elegansak akarnak lenni a kedves ferfiuk, hat lazan korbetekernek egy salat, es felvesznek egy zakot a pamutpolo fole. 
mondjuk nekem nem sok bajom van ezzel, tetszik a style. es persze szeretnem ha csereben tolem sem varnanak el kiskosztumot, piros ruzzsal, magassarkuval - hat nem varnak:)
azert egy leheletnyivel tobb a valasztasi lehetosegunk nekunk noknek, es joval nehezebb dolgunk is van, de ezert nem panaszkodok. legfeljebb kicsit tobbet kell varni rank indulas elott mert nehezebb osszeallitani az epp tokeletes, alkalomhoz es hangulatunkhoz is illo szettet. sorry.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése