2012. augusztus 21., kedd

rutin, kenyszer es a tobbiek


van valamifele mondas az allandosagrol es a valtozasrol, de elfelejtettem hogy szol pontasan, lenyeg az hogy mindkettore nagy szuksegunk van.  az eleg jo ha tortennek apro valtozasok az eltunkben, es talan meg jobb ha emellett megvannak a napi rutinok, az allandosag. ragaszkodunk hozzajuk, bar van aki megorulne a gondolatatol is hogy barmifele kotottseg, rutin vagy megszokas van az eleteben - csupa negativan hangzo szo egy olyan korban ahol a felporgetett eletunkben lajkolunk, megosztunk lehetoleg azonnal, olyan profilok mogott megbujva ahol a valosag is siman belesimulhat   a mar regen nem papirkepek hata moge.
oooo, de semmikepp sem karognek, hurrognek ezen, hiszem hogy mindenki a legjobbat hozza ki a lehetosegekbol, marmint a szamara legjobbat - ha ez azt jelent hogy belebujik valaki borebe es kulon eletet el szigoruan virtualisan, a negy fal kozott, akkor azt. mas meg lehajtja laptopja fedelet, nyujtozik egyet es setal a legkozelebbi tucsokhangu reten, vagy morajlo dunaparton es szamolgatja hanyszor "ugrott" az elhajitott kavics a vizen


 
nemcsak egy kenyszeres cselekedetem van az biztos, de egy biztos hogy van:) hogy is, hol is kezdodik a reggel? ott amikor betolom a koffeinadagom? ettol ebredek fel? vagy attol hogy minden reggel megfozom (mindenhol, akarhogy) a kis feketet, erzem az illatat, megolelem a bogrem, kortyolgatok, nezelodnek (felteteles mod, persze nincs ido ra) es tudom hogy oke, kezdodhet. hmmm?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése