2012. július 28., szombat

jobaratok

mitol mehet tonkre egy hosszu evek ota tarto baratsag? sok mindentol. futottak zatonyra mar kapcsolatok politikai hovatartozas miatt (oo, hanyszor hallottam ilyet), vagy az (elfelejtett) aprosagok is vezethetnek osszeutkozeshez, nem beszelve a gyereknevelesi kulonbozosegekrol, illetve az erdeklodes hianya, pontosabban az ido (a kozosen eltoltotte pl) hianya is szep lassu erdektelensegbe, fasultsagba csordogalhat, aztan marad a szomoru ur utana vagy a csokonyos ismetelgetes (en sem keresem, miert nem hivott o, stb.).




pedig eleg lenne sokszor egy telefon. egy kezzel irt kepeslap. egy tabla csoki. vagy barmi mas. na jo, lehet hogy neha az ido is besegit.
es akkor ugyanott lehet folytatni mint regen. mert van olyan aki tudja hogy annak idejen volt-e fogszabalyzod, hogy volt vorosre hennazott hosszu hajad (a csak fekete gardrobot nem is emlitem), hogy mennyire utaltal nyelvtortenetet tanulni (es milyen koran kezdodott az ora), meg hogy uborka helyett mit akartal allandoan enni az elso terhesseged alatt, meg hogy hanyas (volt) a szoknyamereted - merthogy egyforma volt mindkettotoke  (es most is az).

nagyon keves ember van aki elott mer az ember pore kis onmaga lenni, szerepek, poz es maz nelkul es akivel sajat szegyellnivalo hulyesegeink elmeselve kozos rohogesbe (neha sirasba) torkollnak. tulajdonkeppen ha ketto-harom akad akkor mar nagy baj nem lehet. (es ebbe beleszamitando egy edesanya is.)
szoval szerencse ha van ilyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése